Städfirma Sverige

Jourstäd Sverige hjälper till med städ i Sverige. Din städfirma Sverige. Städning utförs av erfaren personal som har lång erfarenhet av städ. Vi strävar efter att ha bra priser på all vår städning. Städ skall trots lågt pris utföras noggrant och med lyhördhet för vad just ni som kund önskar få utfört inom städningen. Vi har hållit på med städning i många år och har god erfarenhet inom branschen. Studentstädning med bra villkor och rabatter. Specialister på flyttstädning har gjort att vi på kort tid har etablerat oss i hela Sverige för att leverera flyttstädningar i Sverige till Sveriges bästa villkor och priser. Vårt motto är att en nöjd kund är bästa reklamen.

Städ i hela Sverige

Inom städ utför vi allt som kunderna efterfrågar. Städservice på era villkor och bra priser med studentrabatt på all slags städning – allt från regelbunden hemstädning till flyttstädningen.

Städningen bokar vi in på en tid som passar oss och er. Städning erbjuds till både privatpersoner och företag. Välkomna att kontakta oss för era städönskemål.

Flyttstädning till rätt pris i hela Sverige!

Jourstäd är en kundnära städfirma med prisvärda tjänster inom flyttstädning, fönsterputsning och mycket mer! Vi finns i nästan hela Sverige, från norr till söder och anstränger oss för att göra din vardag lite enklare. Vi hjälper till med städning både hemma och på din arbetsplats och många gånger kan vi hjälpa dig med väldigt kort varsel.

Hör av dig, så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig! Du kan nå oss på 0738-41 95 67 för att boka städning direkt!