Städfirma Sverige

Jourstäd Sverige hjälper till med städ i Sverige. Din städfirma Sverige. Städning utförs av erfaren personal som har lång erfarenhet av städ. Vi strävar efter att ha bra priser på all vår städning. Städ skall trots lågt pris utföras noggrant och med lyhördhet för vad just ni som kund önskar få utfört inom städningen. Vi har hållit på med städning i många år och har god erfarenhet inom branschen. Studentstädning med bra villkor och rabatter. Specialister på flyttstädning har gjort att vi på kort tid har etablerat oss i hela Sverige för att leverera flyttstädningar i Sverige till Sveriges bästa villkor och priser. Vårt motto är att en nöjd kund är bästa reklamen.

Städ i hela Sverige

Inom städ utför vi allt som kunderna efterfrågar. Städservice på era villkor och bra priser med “Studentrabatt” på all slags städ. Städningen bokar vi in på en tid som passar oss och er. Städning erbjuds till både privatpersoner och företag. Välkomna att kontakta oss för era städ önskemål.

Flyttstädning till rätt pris i hela Sverige!

Jourstäd är en kundnära städfirma med prisvärda tjänster inom flyttstädning, fönsterputsning och mycket mer! Vi finns i nästan hela Sverige, från norr till söder och anstränger oss för att göra din vardag lite enklare. Vi hjälper till med städning både hemma och på din arbetsplats och många gånger kan vi hjälpa dig med väldigt kort varsel.

Hör av dig, så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig! Du kan nå oss på 0738-41 95 67 för att boka städning direkt!

 
Vill du komma igång?

Affärsidé

Jourstäd Sverige är utbildad inom vård, snickeri, städ och har flerårig branschvana. Vänder oss till privatpersoner samt företag. Styrkan hos oss är mångsidighet och flexibilitet samt att kunden är i centrum. Målsättningen är att tillgodose just dina behov.
Vi hjälper gärna till att sköta städningen till de som känner att de inte orkar med själva, vid flytt mm.

Miljövänliga medel och bra priser

Vi skonar miljön och använder ”miljövänliga medel” i all vår städning. Vår affärsidè är att ha arbetsuppgifter och priser som kunderna efterfrågar.

Vi på Jourstäd vill att alla efterlevande skall få ta del av naturen och allt vad det innebär. Så för oss är det en självklarhet att använda svanen märkta medel och naturvänliga städmetoder är något vi prioriterar högst på listan.

Arbetsområden

Vårt mål i första hand är att finnas till för kunder i hela Sverie med städtjänster. Till både privatpersoner och företag.
För tillfället har alla studenter studentrabatt hos oss. Vi har förenklat det och kräver inga jobbiga förhavanden utan vi nöjer oss med att du vid offerten delger oss att du är student. Då kan vi ge dig ett pris med studentrabatt direkt vid offerten-smidigt eller hur?
Vi lovar alla som kontaktar oss att ge svar inom 1 timme.