Städfirman Jourstäd med prisvärda studentstädningar med Rut avdrag och studentrabatt

Städfirman Jourstäd med prisvärda studentstädningar med Rut avdrag och studentrabatt

Höstterminen innebär mycket stress för alla studenter i Sverige. Studentstädningen blir ofta eftersatt. Varför inte anlita städfirman Jourstäd som kan hjälpa dig med städningen. Dessutom med Rut-avdraget och studentrabatt så blir det inte alls dyrt.

Prisvärda städfirman i hela Sverige

Vem vill inte ha prisvärda städtjänster? Förmodligen alla studenter som nu känner att tiden inte räcker till. Kanske vill du att vi utför sedvanlig hemstädning? Flyttstädning sen studierna avslutats? Fönsterputsning ingår i flyttstädning och utförs året runt. Gratis offert får du dygnet runt. Korta svarstider om du har frågor eller vill ha offert.

Bortforsling av skräp kan också bokas. Då tiden är knapp så är det skönt att låta oss ta hand om det. Allt källsorteras alltid så miljön skonas. Miljövänliga medel använder vi. Idag finns så bra svanenmärka medel som gör lika bra jobb med perfekt resultat. Skönt för dig som student att slippa tänka på vilka medel som krävs. Vi har alla erforderliga medel för din städning.

Alla slags städningar till studenterna levererar vi på städfirman Jourstäd

Genom åren har vi levererat kvalitètsstädningar till alla studerande. Detta har bidragit till att dom kunnat lägga tiden på studierna istället för att städa. Då vi städar snabbt och effektivt så utför vi er städning medans ni är på skolan eller promenad. Att sen som student få komma tillbaka till ett skinande studentrum eller lägenhet är värt mycket. Önskar du vara hemma och studera så går det precis lika bra. Du som kund bestämmer helt villkoren.

Är ni flera studenter som vill att vi städar samma dag era olika studentrum och korridor med tillhörande kök så ordnar vi det. Vi kan då ge er en bra offert om ni är flera samtidigt. Detta för att ingen tidsspillan går åt med resor och transport av material. Självklart så kan du även ensam boka våran populära studentstädning. Vi är verksamma i hela Sverige. Studieorter finns som bekant i många städer idag. Det glädjer oss att kunna hjälpa tidspressade studenter med sin städning. Det gör att du kan inrikta dig på bra slutbetyg istället. Dessutom så tycker många att städning inte är det roligaste att pyssla med. Vi älskar städning.

Städfirman Jourstäd hjälper dig med allt inom städning

Önskar du offert från städfirman Jourstäd eller har frågor om våra städtjänster? Bemannad kundtjänst 24/7 svarar inom några minuter på dina funderingar. Självklart så lämnar vi offerter utan förpliktelser eller krav. Att jämföra priser skall vara gratis. Så tveka inte att kontakta oss. Hjärtligt välkommen.

Öppet dygnet runt!

info@jourstadsverige.se

0738-41 95 67