FLYTTSTÄDNING

Flyttstädningar med bra pris där vi går efter våra städlistor punkt efter punkt för att ni som kund skall bli belåten. Vi har städlistor från era kvartersvärdar som gett oss städlistor som vi tar punkt efter punkt. Nu erbjuder vi allt till er studenter och vill ni boka hemstädning med studentrabatt eller fönsterputsning med studentrabatt så går det lika bra.

Jourstäd arbetar både med fasta priser på flyttstädning och även löpande pris då det efterfrågas. Vid en flyttstädning ansvarar vi för att de inflyttande ska vara nöjda vid inflyttningen. Vår tjänst är heltäckande, men ett fåtal saker ingår ej; persiennrengöring, bortforsling av kvarlämnade saker, klistermärken, tejp, häftmassa mm på målade ytor. Fönsterputsning ingår alltid när temperaturen tillåter. Vi lämnar en Nöjd Kund Garanti på all vår flyttstädning, denna kan nyttjas om hyresvärden eller den inflyttade inte är nöjd.

Det är alltid den inflyttande som besiktigar, förutom de gånger hyresvärden besiktigar.

Flyttstädningar till privatpersoner är avdragsgilla med 50% direkt på fakturan om man fyllt 18 år samt har rätt till RUT-avdraget. När det gäller dödsbostädning och tjänster kring dem så är dessa inte avdragsgilla. Vi utgår från Mäklarsamfundets rekommendationer för flyttstädning.

Jourstäds studentstädning finns idag i hela Sverige och vi välkomnar alla studenter till att ta del av våra fantastiska städningar. Sveriges bästa studentstädning till Sveriges bästa städpriser. Tveka inte att kontakta oss för din studentstädning.

Studentrabatter ger vi självklart. Studentrabatt gör att ditt pris på studentstädning blir så billigt att du inte kan låta bli att anlita proffsen. Kontakta oss för kostnadsfri offert. Välkommen!

Studentstädning

Städning

Vi erbjuder fantastiska priser på flyttstäd efter att ni lämnat ert studentboende. Städningar finns som passar alla. Vill du ha en engångsstädning med studentrabatt? Eller ett återkommande abbonemang så löser vi självklart det.

Kanske känner du att studierna tar all din tid och vill köpa hemstädning av oss på Jourstäd? Vi är flexivla och erbjuder dig precis det du vill ha. Du som kund bestämmer vilka städtjänster du vill köpa av oss.

Vårt mål är att utföra städtjänster som passar en så bred målgrupp som möjligt och ger därför utrymme till våra kunders önskemål. 50% RUT-avdrag direkt på fakturan för de som har rätt till det. Vi erbjuder även hjälp att förbereda din bostad inför visning och försäljning. Kontakta oss för att diskutera era önskemål och idéer.

Jourstäd erbjuder städtjänster till alla och utför bland annat, flyttstädning, trappstädning, kontorsstädning, byggstädning, hemstädning, fönsterputsning, lokalvård, rengöring, jourstädning, lokalstädning, inflyttningsstädning, butiksstädning, storstädning, allergistädning – vi erbjuder all form av städning. Vi erbjuder tjänster du kan nyttja vid enstaka tillfällen eller så kan du skaffa abonnemang på städning. Självklart så håller vi allt material som ska användas så ni slipper tänka på det. Vid byggstädningar utförs även golvvård.

Må bra med ett rent hem

En ren och fräsch miljö är ett måste för att få en frisk, trivsam och effektiv arbetsplats, det är även ett sätt att spara pengar på sjukdomsbortfall. Rätt typ av städning gör så att blir det mindre damm, smuts och risk för smittokällor. Då vi vill vara ett grönt företag använder vi städmetoder och städprodukter som är skonsamma för miljön, och så gott som alla är certifierade antingen av Svanen eller Bra Miljöval.

När vi städar använder vi nästan alltid dukar och trasor av mikrofiber, som används enbart med vanligt vatten. Om en grovstädning och grovrengöring krävs som gör att vi måste använda kemikalier så väljer vi alltid miljömärkta sådana.

Just nu kör vi städkampanj med studentrabatt och pensionärsrabatt.

Hjärtligt välkomna att prova våra städtjänster och vår städservice. Vi lovar alla som kontaktar oss att få svar inom 1 timme.

Städning är något som vi på Jourstäd brinner för. Vi har hållit på under många år och har duktig personal som ser till dina städbehov. Tveka inte att kontakta oss för en gratis offert. Vi finns tillgängliga dygnet runt.

Fönsterputsning

Skinande fönster ordnar vi till bästa pris. Fönsterputsning av oss som är proffs kostar nästan ingenting och resultatet är magiskt. Ni kommer att förvänas över hur bra firma vi är. Sen att våra priser med prisgaranti slår alla andra gör att ert bokade jobb av fönsterputs kommer att bli ett strålande köp.

Vi putsar alla dina fönster med studentrabatt och vi har sett att just fönsterputsning på alla sidor av fönstren gör att hela boendet känns renare då man får bort alla hinnor som samlats under vinterhalvåret.

Kanske vill du ha dina speglar putsade eller att din inglasade balkong behöver en fönsterputsning? Vi erbjuder dig bra priser på alla våra tjänster så tveka inte att få en alldeles gratis offert.

Jourstäd erbjuder all form av fönsterputsning. Vi putsar vanliga fönsterglas, inglasade verandor, inglasade balkonger, speglar, glaspartier, skyltfönster mm.

Ni kan även anlita oss för fönsterputsning vid byggstädningar och renoveringar. För att vara flexibla erbjuder vi fasta priser på fönsterputsning årsvis höst och vår för de som önskar och åtar oss både enskilda uppdrag och erbjuder abonnemang. Fönsterputsning erbjuds både till privatpersoner och företag. Inga uppdrag är för små eller för stora och material ingår alltid i våra tjänster.

Vi erbjuder olika prismodeller i form av både fasta priser och rörliga priser på timbasis. Vilken prismodell du vill nyttja bestämmer du som kund.

För att göra vårt arbete effektivt och lite enklare ser vi gärna att ni förberett för fönsterputsningen genom att se till vi kommer åt era fönster utan problem. Detta gör ni enklast genom att ni plockat undan på fönsterbänkar samt gjort det framkomligt för oss.

Det går bra att anlita oss året runt för fönsterputsning. Hör av dig för en kostnadsfri offert på fönsterputsning. Enklast når du oss per mejl eller telefon.